Immo

Bij Oldyck en Zoon gaan we al 7 generatie's lang voor kwaliteit in de bouwsector. Sinds enige tijd zetten we dit ook door in onze eigen bouwprojecten. Omdat wij beseffen dat een woning of appartement zoveel meer is dan enkel vier muren en een dak, gaan we voor een kwalitatieve en traditionele opbouw. 

Project Audenhovenlaan te Boortmeerbeek, Huidige staat = In opbouw
Energiezuinige en volledig kwalitatief afgewerkte driegevelwoning centraal gelegen tussen Mechelen en Leuven.
Op wandelafstand vindt u het openbare vervoer; treinstation of bushalte, de lagere school en diverse winkels.
Bij het bouwen van deze woning werd er gewerkt met kwalitatieve en duurzame materialen;  een speciale gevelsteen van Wienerberger werd geplaatst in een oud motief, de kapellen werden afgewerkt in Padouk (een zeer harde en duurzame houtsoort). Wij hebben zowel beneden als boven grote glaspartijen voorzien om mooie, lichtrijke ruimtes te creëren.
Voor de eindafwerking (tuin, oprit, badkamers, keuken, vloeren, laminaat, trap,...) is reeds een kwalitatieve basis in de prijs voorzien. Afwijkingen hiervan zijn steeds mogelijk*. 
Zo kan bijvoorbeeld de keuken nog volledig ingericht worden naar eigen keuze (er zijn verschillende grote's van kookeilanden mogelijk,...) Om dit te verwezenlijken werken we samen met één van de betere keukenontwikkelaars.
Het huis voldoet aan alle nieuwe energienormen en valt zelfs onder de categorie BEN-woningen (= Bijna Energie Neutraal) Hiervoor krijg je als klant gedurende 5 jaar 50% korting op je onroerende voorheffing. Dit houdt in dat de woning zeer goed geïsoleerd is en dat zonnepanelen standaard voorzien zijn. De woning van 160m² bewoonbare oppervlakte en 40m² bruikbare zolder werd gebouwd op een terrein van +-327m² met een zuid-west gerichte tuin. De bouwgrond zal verkocht worden met registratierechten en de woning met BTW.


- Half open bebouwing in de Audenhovenlaan nr. 4 te 3190 Boortmeerbeek.

- BEN-woning (Bijna-energie-neutraal) = 5 jaar 50% korting op onroerende voorheffing. Zéér energiezuinige woning door de hoge isolatiewaarde's. Inclusief fotovoltaïsche zonnepanelen en vloerverwarming.

- Zéér kwalitatieve bouwmaterialen. Alles op de traditionele manier gecombineerd met onze jarenlange ervaring in de bouwsector. Niet alleen de architect volgt alles op maar ook een volledig team van professionele bouwspecialisten. In deze woning is echt aan alles gedacht, zelfs de bekabeling voor een alarmsysteem is voorzien.

- 3 Ruime slaapkamers afgewerkt aan de buitenzijde met kapellen in Padouk.

- 2 Badkamers:  1 badkamer met douche, bad en 2 x handwasbak, verwarming én handdoekdroger
                           1 badkamer met douche, handwasbak en handdoekdroger.

- Indeling gelijkvloers:
inkomhal, traphal, toilet, berging, living - eetkamer en keuken in één grote open ruimte in L-vorm.

- Indeling 1ste verdieping:
traphal, gang, slaapkamer 1, slaapkamer 2, slaapkamer 3, badkamer 1, badkamer 2, groot zolderluik met uitklapbare zoldertrap in de gang voor toegang naar de zolderverdieping.

- Kwalitatieve videofoon.

- Totale grond-oppervlakte 3,27 are, bewoonbare oppervlakte 162m² + zolder van 40m² afgewerkt met vloer in OSB3-panelen.

- Volledige afwerking inclusief*, maar alles nog naar keuze. Ruime keuzemogelijkheden!

* Er is een afwerkingsbudget voorzien, bij wijziging(en) van deze voorzieningen of basisopstelling zullen de eventuele meerprijzen van de materialen en de plaatsing ten laste van de koper zijn , na schriftelijk akkoord

image-220002-IMG_5074.w640.JPG
Voorgevel woning Audenhovenlaan 4
image-220004-IMG_5076.w640.JPG
Achtergevel woning Audenhovenlaan 4
 VOOR MEER INFO BEL ROBIN OLDYCK OP 0477/84.08.05